Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся круглий стіл про виклики для економік України та Литви в контексті війни

3 березня у Львівському палаці мистецтв відбувся круглий стіл на тему «Виклики для економік України та Литви в контексті війни – шукаймо разом кращі економічні рішення».
Фото - ЛОДА

Окрім представників влади, захід зібрав також підприємців та членів бізнес-асоціацій, повідомляють в ЛОДА. 

Круглий стіл включав кілька дискусійних панелей, зокрема йшлося про економічні підсумки воєнного року у контексті викликів і можливостей співпраці України та Литви й бізнес-підходу, залучення інвестицій, залізничні перевезення між Україною та Литвою, лісову реформу у двох країнах, правове регулювання мисливства тощо.

Круглий стіл ініціювали Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку спільно з Комітетом з питань економіки Сейму Литовської Республіки і Посольством Литовської Республіки в Україні.

Від Львівської ОВА участь у круглому столі взяв заступник начальника ЛОВА Олександр Кулепін.

«Діалог Литва – Україна завжди відзначався ефективністю, адже він будується на принципах гідності, рівності та партнерства, які були, є та будуть фундаментом для розвитку литовсько-українських відносин. Я вдячний литовському народові, який від початку повномасштабної війни став надійним тилом для українців. Дякую за всю допомогу, яку ви надали, щоб ми вистояли упродовж першого року великої війни. Дякую, що сьогодні ви тут, готові ділитися досвідом у реформах, і готові налагоджувати нові партнерства для розвитку економіки двох країн», – наголосив Олександр Кулепін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ