Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрився Міжнародний форум «Agroport West Lviv-2017»

Участь малих і середніх агропідприємств та фермерів у міжнародних форумах є гарною нагодою встановити нові ділові контакти для залучення інвестицій в свій бізнес та розширити ринки збуту для сільгосптоварів. Про це сказав, відкриваючи Міжнародний форум «Agroport West Lviv-2017» у Львові, міністр агрополітики Тарас Кутовий, повідомив кореспондент Укрінформу.

«Участь аграріїв у міжнародних форумах є однією з можливостей розвинути свій виробничий потенціал, налагодити нові ділові контакти. Крім того, вона відкриває можливість для залучення міжнародних інвестицій як у свій бізнес, так і в агросектор країни»,- зазначив Кутовий.

Як повідомлялось, у Львові розпочав роботу Міжнародний форум «Agroport West Lviv-2017». У ньому беруть  участь делегації з 17 країн, представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, понад 200 компаній і майже 100 українських та закордонних експертів, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес.

Основна мета заходу полягає у розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Західної України.

В рамках форуму на відкритому майданчику та в середині терміналу аеропорту «Львів» проходить виставка сільськогосподарської техніки та технологій, тематичних експозицій за основними напрямками: тваринництво, рослинництво, садівництво, органічна продукція та рибне господарство.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ