Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначили 125 річницю від дня народження Євгена Коновальця

Сьогодні, 14 червня, з нагоди відзначення 125-ої річниці від дня народження національного Героя України, полковника Євгена Коновальця Франківська районна адміністрація традиційно провела свято вулиці, названої його іменем. Відбулось покладання квітів і урочиста хода, опісля – святковий концерт, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Свято розпочалось об 11:00 покладанням квітів до меморіальної таблиці Євгену Коновальцю, що розміщена на фасаді будинку №55 (вул. С. Бандери, початок вулиці Є. Коновальця). Опісля, об 11:20 год. відбулась урочиста хода у супроводі духового оркестру від скверу на перетині вулиць Є. Коновальця та Японської до готелю «Турист» (вул. Є. Коновальця, 103). До формування святкових колон долучились учні та студенти навчальних закладів, представники громадських організацій, мешканці міста.

Святковий концерт розпочався о 12:00 біля входу в готель «Турист». У програмі концерту – виступи ансамблю бандуристів «Калинонька» та ансамблю естрадного танцю «Золоте левеня»; виступ колективу «Львів-модерн-балет» дитячо-юнацького молодіжного клубу Франківського району міста; декламування патріотичних віршів; виконання пісні «Україна» (Яна Іваночко).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ