Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові водій напідпитку скоїв ДТП

У Львові водій «ВАЗу» скоїв зіткнення з двома автівками, а тоді ще й в’їхав у металеву огорожу. Це сталося учора, 14 січня, близько шостої години вечора на вулиці Кульпарківській. Повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За кермом «ВАЗу» був 39-річний мешканець Мостиського району. За попередніми даними, чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку він зіштовхнувся з автівкою «DaewooLanos», після цього в’їхав у припарковану іномарку «SkodaOctavia». Тоді виїхав за межі проїзної частини дороги та врізався у металеву огорожу.

У результаті автопригоди постраждав водій автомобіля «Daewoo Lanos», 44-річний житель Пустомитівського району. Чоловіка було госпіталізовано. У нього – забійна рвана рана та забій.

Правоохоронці наразі з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння передбачено адміністративну відповідальність. Порушнику загрожує чималий штраф - від 2550 до 3400 гривень, громадські роботи чи адміністративний арешт, або ж позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ