Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вперше відбудеться масштабний форум про event-індустрію

9-10 лютого у Львові на стадіоні «Арена Львів» вперше відбудеться бізнес-подія такого плану — Event Industry Forum, яка збере найбільш фахових event-менеджерів та учасників ринку event-послуг. Впродовж двох днів діятимуть п’ять активних майданчиків, де відбудеться більше 50 лекцій, майстер-класів, тренінгів та панельних дискусій.

Серед спікерів — як українські організатори, так і іноземні організатори найбільших фестивалів і бізнес-форумів, продюсери, режисери, фахівці з PR та SMM, лідери стратегічного планування та проведення заходів. Основна мета форуму — це вирішення важливих питань галузі, обмін досвідом між професіоналами та новачками.

Як зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, під час прес-конференцій «Львів 10 років тому обрав ракурси розвитку, який дав поштовх ІТ-індустрії, туристичного бізнесу і, звісно ж, event-бізнесу. Наше місто, яке розвивається стає відкритим для світу, тому потрібно ставити перед собою нові цілі і перш за все — звертати увагу на якість наших послуг. Саме тому зараз відбуватиметься такий форум вперше».

Форум буде корисним для керівників HR/PR/MARKETING департаментів компаній, агенцій та працівників дотичної до цієї галузі, наприклад, журналістів, маркетологів, блогерів та низки інших.

Під час форуму буде можливість провести індивідуальні зустрічі, презентувати свої послуги, почути знакові кейси та нові ідеї проектів. Також на заході діятиме Всеукраїнська виставка послуг та сервісів для організації заходів Event Expo, де буде представлено обладнання і технології: технічне забезпечення кейтеринг, рекламні та медіа-послуги, фото- й відео- production, локації для проведення подій і конференц-сервіс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ