Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували борців за незалежність України

Сьогодні, у Свято Героїв, на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять усіх борців за незалежність України. Від громади міста до поминальних заходів долучились міський голова Львова Андрій Садовий з сином та перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, інформує пресслужба ЛМР.

Так, поклали квіти та лампадки до могил на полі почесних поховань на вул. Мечникова, та на полі почесних поховань № 67. Далі, молитовно та запаленням лампад пом’янули воїнів-Героїв на полі почесних поховань №76. Духовенство звершило екуменічну молитву.

Поминальні заходи відбулись у супроводі військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Довідка

Щорічно в четверту неділю травня в Україні вшановують усіх Героїв, які упродовж століть боролись за незалежну й демократичну державу, та сучасних Героїв, які зараз відстоюють територіальну цілісність України. Це день, коли згадують всіх українських воїнів, які є символом мужності та відваги. Цього року Свято Героїв Україна відзначає 22 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ