Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові всьоме зберуться експерти на Всеукраїнському форумі ОСББ

Як повідомили в прес-службі ЛМР, наприкінці місяця у Львові всьоме пройде Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Захід відбудеться 20-21 жовтня у готелі «Дністер», що на вул. Матейка, 6.

Мета Форуму – створення якісної комунікаційної платформи для обміну  досягненнями та можливостями змін у сфері житлового господарства між ОСББ, владою, бізнесом та експертами.

Учасники Форуму – це більше ста найуспішніших та найпрогресивніших керівників ОСББ та Асоціацій ОСББ зі всіх областей України, представники влади Львова, очільники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міжнародних організацій та громадського сектору.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку ми намагаємося видозмінити його формат. Цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити наголос на обміні досвідом досвідчених голів ОСББ та керівників новостворених ОСББ, оскільки, завдяки змінам у законодавстві, в Україні за рік було створено близько 30 тисяч нових об’єднань.

У перший день заходу учасники зможуть подискутувати щодо правових аспектів та енергоефективності в сфері ЖКГ, також відбудеться екскурсія до ОСББ «Оберіг», якє є зразком для усіх львівських ОСББ. Другий день буде присвячений темі управительства, оскільки голови ОСББ мають розуміти, що у них є можливість перетворити свою діяльність із волонтерства на повноцінну кар’єру», – розповідає координатор проекту від Інституту міста  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Наталія Болібрух.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ