Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові викладачі підтримують студентів, які хочуть «з’їсти» Табачника

У Львові в рамках антиТабачної кампанії студенти утворили живий ланцюг від головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка».

 

«Якщо 17 березня було 5 тисяч, то сьогодні буде 7-8 тисяч, і не менше. Якщо влада нас не почує, то ми зустрінемося на майдані Незалежності в Києві», – заявив один із організаторів акції Володимир Скробач.

 

«Сьогоднішня акція у Львові завершиться на залізничному вокзалі, – розповів координатор акції Андрій Бень. – Ми передамо заліковку Табачника, яка попрямує до Тернополя, а потім до Луцьку, Сум, Харкова та Києва».

 

Студентка 2-го курсу Інституту банківської справи Анна долучилася до цієї акції, бо вважає, що українофоб не повинен займати посаду міністра освіти та науки. «В першу чергу він повинен пропагувати все українське, – вважає вона. - З таким міністром не може бути незалежної держави. Щодо викладачів, то вони по-різному ставляться до цього. Дехто агітує нас і вважає, що ми повинні продемонструвати свою громадянську позицію, а дехто не висловлює своїх думок з цього приводу».

 

Студент 3-го курсу факультету прикладної математики ЛНУ ім.. Івана Франка Ігор розповідає, що долучився до акції, бо йому не подобається особистість нового міністра освіти. «Наші викладачі добре ставляться до таких акцій, – каже він, – навіть відпускають з пар».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ