Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вимкнуть світлофори на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника

Через заміну опор на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника, від завтра, 30 серпня, з 10.00 год не працюватимуть світлофори. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Триватимуть ці роботи орієнтовно кілька днів. Про їх завершення та відновлення функціонування світлофорного об’єкта буде повідомлено додатково. Усіх учасників дорожнього руху закликають дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та взаємно ввічливими.

«У Львові триває масштабна заміна світлофорних опор та консолей. Наразі підрядна організація, з якою уклало договір ЛКП “Львівавтодор”, виконує роботи із оновлення металоконструкцій на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника. Тому цей світлофорний об’єкт завтра, 30 серпня, орієнтовно з 10:00 год, буде вимкнений та тимчасово не працюватиме», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Триватимуть роботи орієнтовно кілька днів. Про їх завершення та відновлення роботи цього світлофорного об’єкта буде повідомлено додатково.

«Далі візьмемось до оновлення світлофорних опор на перехрестях вул. Листопадового Чину – Університетська, вул. Тершаковців – Костя Левицького та вул. Пекарська – Тершаковців.

Загалом плануємо у Львові замінити близько сотні опор та консолей для світлофорних об’єктів, які першочергово потребують оновлення», - додають у ЛКП “Львівавтодор”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ