Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зробили фотопроєкт для дружин воїнів та жінок, які є проходять реабілітацію після поранення

Співачка YATSUTA спільно з центром «НЕЗЛАМНІ» зробила фотопроєкт для дружин воїнів та жінок, які є проходять реабілітацію після поранення.

До проєкту долучились 4 незламні українки: Яна, яка в Авдіївці втратила кінцівку  через снаряд, що потрапив в дім; Тетяна, чоловік якої тяжко поранений та зараз на реабілітації; Наталя, чоловік якої на фронті втратив кінцівку, поки вона чекала на двійню; Вікторія, яка втратила чоловіка на війні.

«Проєкт для жінок, які потребують уваги і турботи не менше, ніж ті, хто нас захищає. Це дружини військовослужбовців, які залишаються один на один з труднощами, підтримують і доглядають під час реабілітації або, на жаль, вимушені ховати своїх коханих, рідних людей. Про тих, хто після обстрілів і численних атак залишається без житла, без спогадів і має фізичні травми, які вже ніколи не зможуть вилікувати на 100%. Про Людей з великої літери, але таких виснажених і практично покинутих, залишених наодинці зі своїм болем, проблемами та стражданнями.

Ми реалізували це разом з центром «НЕЗЛАМНІ», що є реабілітаційним хабом для військових та має дочірний проєкт з підтримки їхніх жінок «Жіноча сила», – розповіла YATSUTA.

Учасницям проєкту підібрали образи, зробили макіяж, зачіски та організували фотосесію.

«Мені хотілося створити для дівчат такий день, в якому вони б відчули себе щасливими. Тільки в єдності ми можемо знайти сили продовжувати жити далі», – додала співачка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ