Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зросли ціни на таксі

Сьогодні, 14 листопада, у Львові більшість фірм таксі підняли тарифи на свої послуги. Таку інформацію Гал-інфо підтвердили оператори фірм таксі.
Фото - Navistar.

Досі мінімальний тариф на пасажирські таксі перевезення по Львову в середньому становив 40 грн. Проте від сьогодні львівські компанії таксі його підвищили ще на 25 гривень. Зокрема, таку ціну Гал-інфо повідомили оператори таксі «Оптимальне» і «Комфорт Таксі».

Тому поїздка на мінімальну відстань (до 2 км) коштуватиме львів’янину мінімум 65 грн. За кожний наступний кілометр доведеться сплатити відповідно до тарифу обраної фірми-перевізника. В середньому – це 5,5грн/км. Водночас деякі таксисти кажуть, що в них ціна за кожен наступний кілометр зросла до 7-8 грн.

Додамо, що за дві останні доби у Львові випала місячна норма снігу. 14 листопада вранці на 4 маршрути не виїхала жодна маршрутка. Утворились величезні черги на зупинках громадського  транспорту.

Також складно було замовити таксі.

«Оператор повідомив, що у черзі на виклик таксі стоїть 40 осіб», – повідомив львівський таксист журналістові Гал-інфо.

Варто додати, що львів’яни у соцмережах вже давно скаржаться на те, що таксі у Львові практично неможливо викликати. Таксисти не беруть мінімальні замовлення, а оператори часто повідомляють, що вільних автомобілів просто немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ