Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Личаківському парку триває облаштування нового дитячого майданчика

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
У Личаківському парку тривають ремонтні роботи. Зокрема, на ділянці, обмеженій вул. Центнарівка - вул. Пасічна, підрядник вже виконав роботи із водовідведення, облаштував велодоріжку та вхід в парк, а також розпочав облаштування дитячого майданчика. Про це повідомили 10 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Хід виконання робіт сьогодні оглянув міський голова Львова Андрій Садовий. Він наголосив підряднику на пришвидшенні темпів виконання робіт.

"Тут потрібно зібрати людей, продумати всі питання, аби цього року повністю закінчити об’єм робіт у парку. Кожного дня потрібно контролювати ситуацію, скільки працівників є на об’єкті. Нам потрібно мати окремий підхід по парках. Необхідно зробити зріз по усіх парках, аби розуміти, де ми є", - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Додамо, що у 2018 році на замовлення департаменту містобудування Львівської міської ради ПП "НВФ "Рутенія" розроблено проєктно-кошторисну документацію "Капітальний ремонт парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Личаківський парк". Проєктом передбачено виконання робіт з розчистки території парку (вирубка сухих, хворих, похилих дерев, обрізка гілок тощо), ремонту та влаштування прогулянкових доріжок, дитячих майданчиків, майданчику для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб.

У 2018 році департамент містобудування провів тендер та уклав договір з ТзОВ "Інвестиційна компанія "Укрбудсервіс" на виконання будівельних робіт у Личаківському парку на суму 30 586778 грн, а також в 2020 році укладено договір на виконання додаткових робіт на суму 10 670 290 грн.

Відтак, з 2018 до 2021 року на ділянці парку, обмеженій вул. Центнарівка - вул. Пасічна, виконано роботи з влаштування водовідведення, влаштовано велодоріжку, вхід в парк зі сторони вул. Пасічна (навпроти вул. М. Голубця) на суму 8 170619 грн, розпочато роботи з влаштування дитячого майданчика «Дракон» (вартістю 5 280 000 грн).

В управління екології та урбаністики наголошують, що, враховуючи складний рельєф парку, продовжити влаштування доріжок без завершення влаштування дитячого майданчику нема можливості, а також інформують, що завершити роботи з його облаштування планують у 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ