Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Личаківському районі лід з тротуарів не прибирали через сильні морози

В Личаківському районі міста лід не прибирали з тротуарів через сильні морози. „Ми не могли змушувати двірників, які переважно пенсійного віку, виходити на вулиці і довбати лід”, – повідомив у коментарі „Гал-info” заступник голови Личаківської районної адміністрації Володимир Олійник.
За його словами, зараз погодні умови сприятливі, тому буде дано доручення всім ЛКП вивести не лише двірників, яких не вистачає, а й інших робітників на прибирання льоду.
Володимир Олійник також запевнив, що під час морозів вулиці таки посипалися піском. В першу чергу це стосувалося хідників від будинків до зупинок громадського транспорту, та магістральних вулиць, а як посипалися – це вже питання добросовісності працівників ЛКП.
„Я приймаю ваші зауваження щодо вулиць Медової Печери та Зеленої. Дам доручення ЛКП, аби вони працювали краще”, – каже він.
Нагадаємо, що уже кілька днів поспіль міські тротуари вкриті льодом, який прибирається лише у деяких місцях. Сьогодні в районі вулиці Медової Печери кореспондент „Гал-info” став свідком того, як літня жінка через ожеледь впала на тротуар і боляче вдарилася.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ