Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Маріупольську міськраду проходять три партії

У міську раду Маріуполя проходить три полі літичні сили: "Опозиційний блок", "Сила людей" і "Наш край", повідомляє місцеве видання 0629 з посиланням на Маріупольську ТВК.

Найбільшу підтримку виборців отримав "Опозиційний блок". Від нього до міськради потрапляють 45 депутатів. Також проходять п'ять осіб від "Сили людей" і четверо від "Нашого краю". 

Значна кількість депутатів, що входять в ці партії, вже не раз обиралися до міської ради. Зокрема, у лавах "Нашого краю" в міській раді знаходиться нинішній мер міста Юрій Хотлубей.

Раніше стало відомо, що переможцем виборів у Маріуполі оголошений самовыдвиженец Вадим Бойченко. Згідно зі зведеним протоколом, його підтримали понад 88 тисяч виборців.

У неділю, 29 листопада, місцеві вибори відбулись у Маріуполі та в Красноармійську Донецької області. Для їх проведення Верховна Рада ухвалила спеціальний закон у зв'язку з тим, що 25 жовтня, коли на всій території України проходили чергові місцеві вибори, у цих двох містах вони були зірвані через бездіяльність міських виборчих комісій.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ