Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У матчах з «Вінницею» «Кажани» заробили 4 очка

У рамках четвертого туру XXVII Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги впродовж 16-17 листопада у Львові відбулись ігри між львівським волейбольним клубом «Барком-Кажани» та ВК «МХП Вінниця» (місто Вінниця).

За підсумками матчів львів’яни отримали 4 очка. Щоправда, не обидва дні виявилися переможними. Якщо 16 листопада «кажани» впевнено лідирували як в нападі, так і в блоках, то наступного дня картина кардинально змінилась .

У перший ігровий день господарі майданчику одразу вийшли в лідери. Боротьби фактично і не вийшло. Підопічні Угіса Крастіньша менше як за годину вибороли у вінничан три перемоги. Львівський волейбольний клуб розпочав гру значно зібранішим, ніж ВК «МХП Вінниця» .  Рахунок матчу -  3:0 (25:19, 25:14, 25:14) на користь “кажанів”.

Кращими гравцями цього дня стали у «кажанів» Євгеній Кісілюк. А у Вінниці – Остроумов.

Неочікуваним виявився другий ігровий день. На майданчик вінничани вийшли уже наполегливішими. Команда відчутно проаналізувала свої помилки і стартувала з гострих подач та міцних блоків. Саме ця впертість і збила з пантелику «кажанів». Перший сет – і вінничани святкують перемогу 20:25. Далі боротьба загострюється. «Кажани»  перемагають з рахунком 25:21. І знову перемога -  26:24. Помітно на майданчику виділяються подачі Володимира Тевкуна та Олександра Гладенка . Але уся інтрига попереду: вінничани Сергій Щавінський та Андрій Горбенко з командою не здаються. Як результат - 2:3 на користь «МХП Вінниця» (20-25. 25-21. 26-24. 19-25. 13-15).

Кращими гравцями цього дня стали у «кажанів» Володимир Тевкун. У ВК «МХП Вінниця» - Андрій Горбенко.

Додамо, що найближча гра «кажанів» - матч ЄКВ з ізраїльським клубом «Маккабі» - 22 листопада о 19.00, у ПС «Галичина».

Прес-служба ВК «Барком-Кажани» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ