Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У майбутній міській та обласній радах буде 100%-ва помаранчева більшість — Олесь Старовойт

Можливо, вже 26 березня вночі стануть відомими результати переговорів по створенню помаранчевої більшості у майбутній Верховній Раді — зазначив 26 березня під час прес-конференції заступник голови виконкому обласного блоку “Наша Україна” Олесь Старовойт. За його словами, переговори про створення більшості ведуться зі всіма політичними силами помаранчевого табору. Поряд з тим, як вважає Олесь Старовойт, не треба вважати суперниками або ворогами “Нашої України” Партію Регіонів — це всього лиш політичні опоненти. У майбутній Львівській обласній раді НСНУ бачить головою Петра Олійника
“В майбутньому парламенті, я переконаний, для нормальної роботи Верховної Ради та уряду йтимуть на компроміс на тільки “Наша Україна” та Партія Регонів, але й БЮТ. Реванш старого режиму вже неможливий і ворогувати нема сенсу, все залежатиме лише від того, чи зійдуться інтереси політичних сил”, — переконаний Олесь Старовойт.
Що ж до Львівської області, то, за його словами, в обласній та міській раді буде 100%-ва більшість.
“Я думаю, що незадовго після виборів керівники всіх помаранчевих сил зійдуться і домовляться про єдину коаліцію в місцевих радах, адже опозиція в нас не пройде, а бути по ту сторону барикад, коли можна бути в більшості, ніхто з національно-демократичних сил не захоче”, — переконаний Олесь Старовойт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ