Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У межах Програми енергозбереження Львівська ОДА підпише угоди з кредитно-фінансовими установами

У середу, 17 січня, відбудеться підписання Генеральних угод про співробітництво між банківськими установами та департаментом паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА щодо реалізації Програми енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки.

Йдеться про надання кредитів на відшкодування відсоткової ставки по програмі енергозбереження для населення області.

Відтак, з метою ефективної реалізації Програми, департамент паливно-енергетичного комплексту та енергозбереження Львівської ОДА запрошує банківські установи та кредитні спілки до співпраці.

Початок заходу об 11:00 год.

Нагадаємо, з 2015 року мешканці Львівщини отримують фінансову допомогу на реалізацію заходів з енергоозбереження в своїх домівках. Львівщина була першою областю, де запровадили такий механізм підтримки населення.

Окрім цього, у 2017 році область отримала понад 400 млн грн з державного бюджету на «теплі кредити».  

Також у Львівській області діє 19 районних та міських програм, і мешканці отримують компенсації одразу з трьох джерел – державного, обласного та районного або міського.  

У 2017 році за програмою енергозбереження для населення видано понад 7,3 тисяч кредитів та з обласного бюджету відшкодовано 18 млн грн.  Інвестиції в енергоефективність склали - 185 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ