Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мінагрополітики працюють над гігієнічними вимогами до мінеральної води

Як повідомляє прес-служба Мінагрополітики, днями відбулася робоча зустріч щодо обговорення поточної редакції проекту наказу ʺПро затвердження гігієнічних вимог до води природної мінеральної, а також окремі вимоги до води джерельноїʺ.

В заході прийняли участь представники Мінагрополітики, Міністерства охорони здоров’я України, Держпродспоживслужби, Американської торговельної палати, Європейської Бізнес Асоціації, Антимонопольного комітету України, галузевих об’єднань.

Під час зустрічі фахівці Мінагрополітики зазначили, що імплементація українського законодавства в сфері безпечності харчових продуктів дозволить забезпечити належний рівень захисту здоров’я та інтересів споживачів, а також створить прозорі умови ведення господарської діяльності у сфері виробництва, постачання, обігу та реалізації води природної мінеральної.

Сторони обговорили проект наказу, заслухали коментарі та отримали відповідні пропозиції.

Наразі проходить доопрацювання остаточної редакції проекту наказу Мінагрополітики з урахуванням пропозицій учасників наради, а також з урахуванням вимог Закону України ʺПро основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктівʺ та директив ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ