Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Мінприроди триває черговий конкурс на обрання керівників Національних парків

У Мінприроди триває черговий конкурс на обрання керівників Національних парків. Про це у Facebook написав міністер екології та природних ресурсів Остап Семерак.

"Сподіваюсь, що будуть обрані восьмеро керівників парків («Гуцульщина» та «Тузлівські лимани» - повторно). Я закликаю претендентів активніше долучитися до процессу, та подавати документи на конкурс. Так само, як і попередній раз, засідання комісії відбуватимуться у прямому ефірі, в зал засідань комісії буде допущена пресса та представники громадськості.

Щодо обраних керівників парків. Я запропонував принцип щорічної оцінки роботи новопризначених директорів і він буде застосований. Наразі Міністерство готує контракти з обраними керівниками. До кожного контракту буде додаток, з чіткими вимогами розвитку Парку в динаміці. Якщо показники розвитку не будуть виконані, то контракти будуть розірвані. Тому саме час активізуватися тим громадянським лідерам, які мають конкретні пропозиції по розвитку того чи іншого парку. Надсилайте їх нам, ми включимо ці вимоги до контракту", - зазначив Міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ