Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Мінрегіоні розробляють містобудівний кодекс

Розробка містобудівного кодексу та Концепції публічного управління в галузі будівництва, спрощення процедур закупівель будівельних робіт за бюджетні кошти, розвиток системи надання адмінпослуг - це нові напрямки співпраці Мінрегіону та Міжнародної організації права розвитку (International Development Law Organization - IDLO) у 2018 році. Повідомила прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

Про це за результатами зустрічі з Генеральним директором ІДЛО Айрін Хан та директором IDLO в Україні Леваном Дучідзе повідомив на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«З жовтня 2016 року Мінрегіон почав працювати з IDLO над впровадженням заходів у рамках Урядово-громадської ініціативи Разом проти корупції. В рамках проекту міжнародної технічної допомоги експерти організації надають фахові консультації з розробки нормативно-правової бази щодо дерегуляції у будівельній галузі та перегляду ДБН. Продовжуємо співпрацю і у наступному році й розширюємо спектр експертної допомоги», - зазначив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, IDLO є єдиною міжнародною міжурядовою організацією, яка наділена мандатом утвердження принципів верховенства права. Наразі IDLO працює більш ніж у 90 країнах у сфері законності, зміцнення інститутів влади, доступу до правосуддя та сталого розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ