Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Нашій Україні запевнили, що Ющенко залишається в партії

Прес-служба партії “Наша Україна” заявляє, що Віктор Ющенко не має наміру залишати партію «Наша Україна» і наразі виконує усі обов’язки голови партії відповідно до партійного статуту.

Про це йдеться в переданому УНІАН повідомленні прес-служби «Нашої України» «з приводу інформації, яка з’явилася у ЗМІ з приводу ситуації в партії».

Зокрема, як йдеться в повідомленні, «подана інформація не відображає офіційну позицію партії та поширена керівником Київського міського осередку партії Андрієм Ніцоєм, який не є ані працівником центрального апарату партії, ані речником її прес-служби. У зв’язку з цим звертаємо вашу увагу на те, що офіційну електронну адресу прес-служби «Нашої України» змінено на [email protected]. Інформація, надіслана зі старої адреси, не може сприйматися як офіційне джерело інформації про партію. Також звертаємо вашу увагу на те, що висловлювання А.Ніцоя на його сторінці Фейсбук є лише його особистою думкою свідка певних процесів».

Прес-служба заявляє, що «В.Ющенко не має наміру залишати партію «Наша Україна» і наразі виконує усі обов’язки голови партії відповідно до партійного статуту. В.Ющенко залишається активним учасником політичного життя і перебуває у постійному діалозі з політичними партнерами та однодумцями».

Також зазначається, що контактними особами у прес-службі партії є керівник прес-служби партії Юлія Торговець та аналітик прес-служби Дар’я Глущенко. Речником В.Ющенка є Ірина Ванникова.

Інформацію про результати засідання президії та інші партійні події прес-служба обіцяє повідомити додатково.

Як повідомляв УНІАН, 21 січня газета ”КоммерсантЪ - Украина” написала, що колишній Президент України, голова партії “Наша Україна” В.Ющенко може піти з цієї політичної сили і створити нову.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ