Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У наступному році ЛКП «Муніципальна дружина» працюватиме за 6 напрямками

Як розповів директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, основною функцією ЛКП була і залишається охорона громадського порядку, і охорона комунального майна. У наступному році ЛКП «Муніципальна дружина» працюватиме за 6 напрямками. Інформує прес-служба ЛМР.

 Відтак, у комунальному підприємстві буде створено 6 відповідних відділів:

1.​ Відділ евакуації транспортних засобів уже працює, є основним, завдяки йому підприємство заробляє кошти.

«Рішення про евакуацію приймаємо не ми, а викликаємо патрульних, які складають протокол, викликають евакуатор. Йдеться про надання послуг з переміщення транспортного засобу», - сказав Юрій Діль.

2.​ Відділ охорони об’єктів займатиметься охороною як комунальної, так і приватної власності, а також охороною масових заходів.

3.​ Відділ протидії стихійній торгівлі. Зараз у цьому відділі працюють близько 50 осіб.

«Цей відділ плануємо переформатувати, щоденно буде працювати 25-35 працівників, які матимуть з собою фотоапарати, адмінпротоколи. Але, у зв’язку з тим, що ми не можемо свідчити особу, ми будемо просити створювати комісії з представників адміністрацій, представників поліції. Цей відділ є досить важким», - сказав Юрій Діль.

4.​ Відділ контролю за об’єктами благоустрою.

«Сьогодні в нас є відділ охорони громадського порядку. Це є практично той відділ. Він займається охороною громадського порядку», - розповів Юрій Діль.

5.​ Відділ швидкого реагування.

«Це відділ, який реагує на всі виклики від охорони об’єктів. У нас є спецзв’язок, на об’єктах є рації, ми слухаємо канали громадських активістів, маємо свій канал Центру безпеки міста. Відтак, група швидкого реагування за повідомленням будь-якого каналу виїжджає на подію. Але основне їхнє завдання – це виїзд на виклик з об'єкту. У цьому відділі працює 21 колишній учасник АТО», - розповів Юрій Діль.

6.​ Відділ «Ситуативний центр».

Керівник ЛКП Юрій Діль каже, що, власне, цей відділ мав би розвиватися найбільше в наступні роки. «Цього року буде реалізовано проект з облаштування в центрі міста 50 камер відеонагляду. Всі камери будуть об'єднані в одну мережу, щоб орган місцевого самоврядування, СБУ та поліція могли отримувати ту відеоінформацію, яка для них є потрібна. Для нас це, в першу чергу, комунальні питання. На сьогодні, в тестовому режимі ми бачимо тут дані з камер відеоспостереження, які встановив «Львівавтодор» вздовж 2-го трамвайного маршруту, та деяких в центрі міста, з деяких камер силових структур та з площі перед Оперним театром, де стоїть ялинка. Ситуативний центр – це попередження порушення. Проект щодо відеонагляду, Ситуативний центр скерований на те, щоб місто і мешканці розуміли, що вони у безпеці», - сказав Юрій Діль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ