Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львової розпочалось цькування власників тварин муніципалами ЛМР

Як сьогодні повідомили на Facebook-сторінці регіонального парку "Знесіння" представники ЛКП "Муніципальна варта" виписали штраф власнику вівчарки за відсутність намордника.

Даний штраф суперечить як прийнятій Львівською міською радою ухвалі "Про затвердження правил утримання та поводження з домашніми тваринами у м.Львові", відповідно до якої в місті немає вимоги обов'язуової наявності намордників для собак. Так і постанові Кабінету міністрів України, адже в кабмінівському переліку "небезпечних порід собак" відсутня німецька вівчарка.

Як зазначено ще в одній ухвалі ЛМР "Про затвердження видів та переліку місць (локацій) для вигулу собак у м. Львові", в Регіональному ландшафтному парку “Знесіння“ облаштовано прогулянковий маршрут для вигулу собак, так і повинен бути збудований вигульний майданчик на 9000 м.кв.

"Цирк! У Львові штрафують власників тварин за дотримання власної прогресивної Ухвали 6225 "Про затвердження правил утримання та поводження з домашніми тваринами у м.Львові". Ухвала, яку брали за приклад міста України, адже вона скасовувала ганебне цькування тварин по приналежності до породи.
Львівська міська рада може вже час всім підрозділам ознайомлюватися з діючими ухвалами, адже складається враження, що  права рука не знає що робить ліва?", - зазначила на своїй Facebook-сторінці колишня керівниця ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

Редакція Гал-інфо, вже декілька днів очікує на коментар від пресслужби ЛМР та ЛКП "Муніципальна варта" щодо неправомірності дій муніципалів стосовно власників собак у місті Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ