Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новоселиці попрощалися з відомим волейболістом Михайлом Сенюшкою

У Новоселиці попрощалися із відомим спортсменом-волейболістом, тренером Михайлом Сенюшкою.
Він загинув у жахливій аварії, яка сталася 14 квітня на відрізку автодороги між Припруттям і "рингацьким" перехрестям. Цьогоріч Михайлу мало б виповнитись 25 років.
Автомобіль «Пежо» в якому він сидів на пасажирському сидінні виїхав на великій швидкості на смугу зустрічного руху, де зачепив «дев'ятку» і залетів під зустрічний «КамАЗ». Михайло загинув на місці…
Згідно з висновком медичного огляду, 24-річний водій за кермом був у стані алкогольного сп’яніння.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З метою з’ясування всіх обставин аварії призначено низку експертиз. Водія іномарки у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано. Наразі досудове розслідування триває, - повідомили у поліції.

За своє коротке життя Михайло мав чимало спортивних здобутків: був КМС України, гравцем суперліги України волейбольного клубу «Новатор» м. Хмельницький, бронзовим призером чемпіонату України з волейболу серед команд вищої професійної ліги, неодноразовим чемпіоном студентської ліги та універсіади України з волейболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ