Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську ХК "Галицькі Леви" та ХК "Донбас" обмінялися перемогами

Минулих суботи та неділі в місті Новояворівську Яворівського району Львівської області, в Льодовому палаці в рамках Чемпіонату України U16 відбулися матчі між ХК "Галицькі Леви" та ХК "Донбас".
Фото Федерації хокею Львівщини.

Про це повідомив сьогодні, 20 січня, власкор Гал-інфо з посиланням на голову Федерації хокею Львівщини Миколу Романюка.

З його слів, на крижаній арені зустрічалися два лідери української молодіжної хокейної ліги U-16 "Галицькі Леви" та "Донбас": в обох команд до очних матчів у Новояворівську було по 34 залікових пункти.

"У суботньому поєдинку перемогу здобули "Галицькі Леви". А в недільному матчі – ХК "Донбас". Після цих матчів в активі "Галицьких Левів" – 38 очок, у "Донбасу" – 36", – інформує Микола Романюк.

На запитання журналіста, коли відбудуться наступні поєдинки, – голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк пояснив, що – 1 та 2 лютого, у Києві. ХК "Крижинка" прийматиме "Галицьких Левів", а "Сокіл" зіграє з ХК "Придніпровськ". У межах цих виїзних матчів планують зіграти і перенесений матч, який мав відбутися у Новояворівську 3 листопада між "Галицькими Левами" та "Крижинкою", – зазначив Микола Романюк.

Нагадаємо, у понеділок, 13 січня, в місті Новояворівську Яворівського району Львівської області, на крижаній арені відбулося "Льодове спортивне свято" із нагоди ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ