Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Нижанковичах під вибори з’явилися "нові виборці" із закинутого будинку

У неділю, 18 грудня, відбудуться вибори у новоствореній Нижанковицькій ОТГ Старосамбірського району. Обиратимуть голову селищної ради та депутатів місцевої ради. Напередодні кандидат у депутати селищної ради, директор місцевого професійного ліцею Ігор Матіїв виявив, що на трьох округах нещодавно зареєстрували людей, які не є мешканцями Нижанкович. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Зокрема, на його 10-му виборчому окрузі(168 виборців) зареєстровано 20 осіб за однією адресою у закинутому житловому будинку, вікна якого забиті дошками.

На 6 виборчому окрузі зареєстрували 11 осіб, а на 3 - 10, які не є мешканцями селища. Серед новозареєстрованих дивним чином збігаються прізвища навіть із прізвищами працівників Старосамбірської РДА.

За словами Ігоря Матіїва, він звернувся до місцевої прокуратури із відповідною скаргою на такі дії.

Нагадємо, що у неділю вибори пройдуть до 6 ОТГ у чотирьох районах Львівської області, а саме – Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському. Зокрема, цього дня обиратимуть Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ