Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому півріччі 2006 року зареєстровано на 15,7% нових суб'єктів підприємницької діяльності більше, ніж за аналогічний період минулого року

У першому півріччі 2006 року державну реєстрацію здійснили 8441 новий суб’єкт господарювання, що на 15,7% більше, ніж за аналогічний період попереднього року, в тому числі 1386 – юридичних осіб та 7055 – фізичних осіб. Про це повідомляє Головне управління економіки Львівської ОДА.
За І півріччя 2006 року в цілому знято з державної реєстрації 1448 суб’єктів підприємництва, що на 6,6% більше проти відповідного періоду минулого року.
В ході проведеного аналізу найбільше зростання загальної кількості нових суб’єктів господарювання, які здійснили державну реєстрацію, відмічено в містах Львів, Дрогобич, Червоноград, Бродівському, Дрогобицькому, Городоцькиму, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Золочівському, Пустомитівському, Жовківському, Сколівському, Сокальському, Турківському та інших районах області. Разом з тим, допущено зменшення кількості зареєстрованих юридичних та фізичних осіб – підприємців порівняно з попереднім періодом минулого року в містах Трускавець, Новий Розділ, Миколаївському, Мостиському, Стрийському, Старосамбірському районах області – повідомляє Головне управління економіки Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ