Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У перинатальному центрі запрацювало відділення репродуктивних технологій

Львівський обласний клінічний перинатальний центр стане першим в Україні перинатальним, де застосовуватимуть ДРТ (допоміжні репродуктивні технології).

Фото: ЛОВА

Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, нове відділення цільово допомагатиме тим, хто з різних причин не може стати батьками. Медики використовуватимуть сучасні методи лікування безпліддя й лише сучасне обладнання й ефективні технології.

За його словами, з обласного бюджету на закупівлю обладнання для нового відділення скерували майже 13 мільйонів гривень.

У перинатальному центрі створили повний цикл надання допомоги подружнім парам – від планування вагітності до пологів та супроводу дітей педіатром.

Окрім того, безоплатно забезпечать кріоконсервацію та зберігання сперми і яйцеклітин наших захисників та захисниць. Це вкрай важливо для нашої держави, адже це сприятиме тому, що невдовзі у ній з‘являться багато діток з генами її найвідданіших і найсміливіших синів та дочок.

Фото: ЛОВА

«Плануємо напрацювати обласну програму, яка буде частково компенсувати послуги у відділенні ДРК для певних категорій населення, зокрема для наших воїнів», – наголосив очільник області й додав, що Львівський обласний перинатальний центр є першим в Україні за кількістю пологів, які прийняли минулоріч. 




 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ