Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У прокат вийшов фільм українського режисера Тараса Дроня "Із зав'язаними очима"

Сьогодні, 9 грудня у прокат вийшов фільм українського режисера Тараса Дроня "Із зав'язаними очима".

Про це інформують на фейсбук-сторінці фільму.

За сюжетом фільму бійчиня ММА Юлія у спорті з дитинства. Вона відправляє суперниць у нокаут і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу.  Сильне життєве потрясіння спонукає героїню піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долю за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати Юлію та викликає її на бій.

"Тільки на великому екрані можна буде побачити все, що ми вклали в це кіно, а це, в першу чергу, – щира емоція та душа. Не хочу називати події цього фільму фантастикою, тому що це сучасні та реальні історії, складені в один пазл, з позитивним вирішенням складних взаємовідносин між людиною і суспільством. У центрі подій – сильна жінка, яка в стані кинути виклик навіть собі. Це один з найочікуваніших фільмів, який можна буде побачити в українських кінотеатрах після успішної мандрівки по всьому світу, і я нарешті зможу дати відповідь на питання, яке звучало на усіх міжнародних кінофестивалях: як цей фільм сприйняли в Україні?. Можливо, глядачі самі дадуть відповідь на це запитання", – зазначив режисер фільму Тарас Дронь.

У жовтні 2020 року фільм "Із зав’язаними очима" визнали найкращим фільмом у конкурсі дебютних стрічок Варшавського кінофестивалю.

Спортивна драма "Із зав'язаними очима" отримала приз FIPRESCI як найкращий повнометражний фільм Одеського міжнародного кінофестивалю. Загалом фільм брав участь у близько 20 фестивалях. Його відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ