Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У пункті тримання нелегальних мігрантів на Закарпатті перебувають переважно представники Південно-Східної Азії — Тетяна Герасимчук

Вчора міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко відвідав пункт тимчасового тримання для нелегальних мігрантів «Павшино», що знаходиться у Закарпатській області поблизу Мукачева. У ході візиту було розглянуто можливість передачі цього об’єкту Міністерству внутрішніх справ України. Про це „Гал-іnfо” повідомила керівник прес-служби Західного регіонального управління ДПСУ Тетяна Герасимчук.

 За її словами, прикордонники вже тривалий час намагаються передати цей пункт тимчасового тримання нелегалів з балансу свого відомства на баланс МВС. На цей час у пункті тимчасового тримання перебувають представники Південно-Східної Азії: іракці, іранці, пакистанці, індійці, вихідці з Китаю та Бангладеш.
У п’ятницю, 20 жовтня, відбудеться відкриття схожого пункту тримання у Львівському прикордонному загоні.    
Нагадаємо, за 9 місяців 2006 року підрозділи охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали за незаконний перетин кордону 3 582 особи, з них  нелегальних мігрантів – 3 135 осіб.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ