Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У рамках акції „Майбутнє в твоїх руках” на Львівщині школярі посадять понад 100 тисяч дерев та кущів

Сьогодні, 10 квітня, з ініціативи Держкомлісового господарства України стартувала Всеукраїнська акція „Майбутнє лісу в твоїх руках”, яка передбачає озеленення населених пунктів. 15 квітня, у День довкілля, школярі всієї країни, за допомогою лісівників посадять один мільйон дерев. У Львівській області школярі мають посадити  понад 100 тисяч дерев та кущів. За цей тиждень, за словами начальника Львівського обласного управління лісового господарства Анатолія Дейнеки, передбачається озеленити низку підприємств, установ та організацій, зокрема дев’ять шкіл, які нещодавно було введено в експлуатацію на території області.
„У дітей повинно виховувати бережливе ставлення до лісу, ми хочемо, щоб кожен з учасників акції посадив своє дерево”, — сказав сьогодні під час прес-конференції Анатолій Дейнека. Імовірно, що 15 квітня у Винниківському лісництві, разом із школярами та всіма охочими дерева саджатимуть також керіники ЛОДА, депутати Львівської обласної та міської рад. „Ми підготували для них і лопати, і відра, сіянці та саджанці, щоби всі могли попрацювати”, — сказав Анатолій Дейнека. Щоправда, він не уточнив, хто конкретно з керівників області виявив бажання долучитися до акції.
Також у рамках акції „Майбутнє лісу в твоїх руках”, за підтримки Міністерства освіти та науки України пройде конкурс на кращий малюнок для молодших школярів та кращий твір для учнів 6-7 класів на тему „Людина та ліс”, а державні лісогосподарські підприємства проведуть низку заходів, під час яких ознайомлять школярів з особливостями вирошування лісів та ведення лісового господарства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ