Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У рамках святкування 750-річчя Львова місту можуть додатково виділити 14 мільйонів гривень

Додаткових 14 мільйонів гривень може бути виділено Львову в рамках святкування 750-річчя міста Львова – заявив сьогодні, 14 червня, під час прес-конференції заступник міського голови Микола Одуха.
За його словами, зовсім необов’язково, що ці кошти будуть освоєні до самого святкування. Вони можуть бути реалізовані пізніше. Зокрема, як одну з основних статей витрат, в яких можуть бути задіяні ці кошти, Микола Одуха назвав реконструкцію театру Заньковецької, а також встановлення опалення у старовинній школі на вулиці Підвальній. Зараз же перед міськими посадовцями стоїть основне завдання – до 25 серпня запустити трамвайну колію на вулиці Руській та площі Ринок, а також у вересні-листопаді зробити ремонт трамвайної колії вулицями Гонти і Богдана Хмельницького. У 2007 році почнуться ремонтні роботи трамвайної колії від вулиці Хмельницького до „Магнусу”. Як один з пріоритетів Микола Одуха назвав заміну трамвайної колії від „Магнуса” до середини Городоцької (по Привокзальній).
„Сьогодні на Городоцькій просто катастрофічна ситуація. У деяких частинах трамвайної колії є настільки крутий спуск, що трамвай може зійти з колії щосекунди, адже в деяких місцях колія піднімається над бруківкою на 15 см”, - зазначив Микола Одуха.
Нагадаємо, на святкування 750-річчя Львова передбачено з державного бюджету близько 100 млн. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ