Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У робочій групі по підготовці до першого засідання ЛОР буде по два члени від ПОРИ, УНП, ПППУ та ВО„Свобода” та по чотири від БЮТ та НУ (оновлено)

За результатами обговорення кількості квот членів робочої групи по підготовці до першого сесійного засідання Львівської обласної ради 5-го демократичного скликання визначено, що ГП „Пора”, ПППУ,  ВО „Свобода” та УНП пропонуватимуть  по дві  кандидатури на членів робочої групи, а БЮТ та НУ — по чотири, пропорційно до кількості депутатських місць у ЛОР. Про це у коментарі „Гал-іnfо” повідомив голова ЛОР четвертого демократичного скликання Михайло Сендак.
 За його словами, робоча група по підготовці до першого сесійного засідання ЛОР п’ятого демократичного скликання - це суто технічний орган, який не має жодних політичних функцій і покликаний допомогти голові ЛО ТВК Ярославу Любенку підготувати до проведення першої сесії всі необхідні документи. Михайло Сендак вважає, що кількість представників від політичних партій у цій робочій групі можна було б зменшити від 16 до 6, і це б набагато ефективніше відобразилося у результатах діяльності робочої групи. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ