Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Росії почали розгін демонстрації, є затримані

У Росії у великих містах сьогодні відбуваються мітинги за вільні вибори. У центрі Москви співробітники правоохоронних органів почали затримувати людей, які вийшли на прогулянку після узгодженого мітингу на проспекті Сахарова.

Затримання проводяться на Чистопрудному бульварі і біля метро "Китай-город". Прохід по багатьох вулицях у центрі Москви перекрито поліцією, передає 112.ua.

Крім цього, в Санкт-Петербурзі поліція затримала близько 40 учасників пікетів за вільні вибори, які тривають біля Гостинного двору.

"Нова газета" повідомила, що на акції затримана їхня журналістка Ліліт Саркісян. Крім того, затримано журналіста "Комерсанта" і видання "Форпост Северо-Запад", а також журналіста видання "Активатика" Тимофія Тумашевича. Він розповів, що в його автобусі перебувають 25 затриманих. За його словами, "провладний провокатор розпилив дівчині в обличчя невідому рідину. Його наздогнав кандидат у муніципальні депутати на Васильєвському острові Олексій Касаткін, чоловік розпилив йому в обличчя перцевий балончик. Обох доправили в автобус, потім провокатора пересадили в інший. Касаткіну викликали швидку".

Нагадаємо, у Москві люди вийшли на акцію проти політичних репресій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ