Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Рясному-2 розпочалося будівництво котельні, яка забезпечить мікрорайон гарячою водою та теплом

У Рясному-2 розпочалося будівництво котельні, яка забезпечить мікрорайон гарячою водою та теплом. Про це сказав в. о. заступника міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква.
За його словами, до цього часу в мікрорайоні чотири роки не було постачання гарячої води, оскільки теплопостачання мікрорайону здійснювалося котельнею, яка обслуговувала колишні заводи-гіганти «Електрон», «Конвеєр», тому подача гарячої води була неефективною у зв’язку з технічними процесами. «10 серпня плануємо ввести в експлуатацію новозбудовану котельню», - сказав Василь Жовква
За словами  начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Василя Миськіва, з міського бюджету буде виділено 3 млн грн, перший етап будівництва передбачає 13-14 млн грн, загальна кошторисна вартість будівництва котельні – 24 млн грн, оскільки бюджетних коштів на будівництво замало. Фірма - підрядник «Енергозберігаючі технології» зобов’язалася завершити будівництво за свої обігові кошти,  своєю чергою міськрада перегляне бюджет для того, щоб виділити кошти.
Новозбудована котельня дозволить отримувати тепло на 20% дешевше.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ