Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Самборі відбулася перша урочиста сесія міськради

Сьогодні, 13 квітня, у Самборі відбулася перша урочиста сесія Самбірської міськради, яку відкрив голова Самбірської МТВК Михайло Шпак. Ним було зачитано протокол з підсумками виборів Самбірського міського голови та оголошено міським головою Михайла Івановича Кота, викладача соціально-гуманітарного факультету Дрогобицького педуніверситету, який дві каденції поспіль вже обіймав цю посаду. Про це повідомив власний кореспондент „Гал-info” у Самборі.
Його, а також новообраний депутатський корпус особисто привітали голова ЛОР Михайло Сендак, в.о. міського голови Самбора Роман Чаплик, старійшина депутатського корпусу (депутат 5-ти каденцій) Віктор Кузьменко та наймолодший депутат 5-го скликання Роман Мацьків. У залі співав зразковий хор хлопчиків „Кобзарик”.
Після цього до пам’ятника Шевченку було покладено квіти від новообраного міського голови та депутатів міськради. Незважаючи на досить холодну погоду, на площі перед ратушею зібралось понад сотню самбірчан, перед якими, поклавши руку на Євангеліє та Конститутцію України, склав присягу Михайло Кіт. Після цього із словами привітань до громади звернулись голова райради Ігор Несторак, голова РДА Василь Паховчишин, голова ЛОР Михайло Сендак, ректор Дрогобицького педуніверситету Валерій Скотний та інші. Опісля відбулося освячення кабінету міського голови, що не було зроблено з певних причин попереднім міським головою Тарасом Тершовчином. Міський голова та депутатський корпус знову зібралися у сесійній залі, Михайло Кіт повідомив, що сесія продовжить роботу завтра. Було роздано необхідні для цього матеріали: у порядку денному передбачено затвердження регламенту, вибори секретаря ради, формування депутатських комісій та вибори їх керівництва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ