Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школах Львова вже завершуються ремонтні роботи

У більшості загальноосвітніх навчальних закладах міста вже завершуються ремонтні роботи, які проводилися за кошти державного та міського бюджетів — повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління освіти.
Зокрема, у 29 навчальних закладах завершено капітальний ремонт систем опалення. У семи навчальних закладах завершено капітальний ремонт покрівель.
Ліквідовуються підвальні котельні  у чотирьох навчальних закладах. Капітальний ремонт приміщень проводиться у шести навчальних закладах. Відремонтовано басейн у СЗШ № 84. У чотирьох навчальних закладах: проведені капітальні ремонти спортзалів. У шести навчальних закладах здійснено ремонт фасадів. Відремонтовано системи водопостачання та каналізації у 15 навчальних закладах.  У двох навчальних закладах встановлено теплові лічильники.
Протягом літнього періоду практично в усіх навчальних закладах за спонсорські та батьківські кошти проведено поточні ремонти приміщень: відремонтовано класні кімнати, коридори, рекреації, туалети з частковою заміною обладнання, спортивні та актові зали.
Загалом, як повідомили в управлінні капітального будівництва Львівської міської ради,  цього року з міського бюджету на освітні заклади виділено 5 млн.грн. Влаштовано дахову котельню у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, ліквідовано підвальну котельню та збудовано окрему котельню у Львівській СШ № 2. Ведеться будівництво котельні у дитячому навчальному закладі № 92. Проводяться роботи із влаштування шатрового даху у СШ № № 77, 30. Закінчено роботи із влаштування шатрового даху у СШ № 64, підключено до централізованого опалення СШ № 22 та ін.
З державного бюджету (відповідно до Постанови Кабінету Міністрів про виділення коштів на підготовку до святкування 750-річчя м.Львова) виділено близько 2 млн.грн. За ці кошти у середніх школах №№ 35, 6, 8, 34, 55, 62 виконані роботи з ремонту дахів, водовідведення, благоустрій прибудинкових територій, ремонт фасадів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ