Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У смт Шкло будують спортивний майданчик за понад 2 мільйони гривень

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
У смт Шкло, що на Яворівщині, тривають роботи з будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям. Про це повідомили 7 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Загальна кошторисна вартість усіх робіт складає 2 мільйони 237 тисяч гривень. Це кошти з обласного бюджету у розмірі 650 тисяч гривень у співфінансуванні з коштами місцевого бюджету у розмірі 1 мільйон 687 тисяч гривень .

За ці кошти облаштували основу для спортивного майданчика зі штучним покриттям, закупили покриття та виконали його монтаж.

Окрім того, довкола спортивного об'єкта змонтували огорожу та освітлення, виконали благоустрій території.

"Будівництво спортивних майданчиків на Львівщині - це інвестиція в здоров'я нашого населення. Ми створюємо належні умови для занять фізичною культурою та спортом учнів школи та мешканців селища", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод. 

В управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА наголошують, що новий спортивний майданчик у смт Шкло сприятиме розвитку низки пріоритетних на теренах Львівщини видів спорту, зокрема футболу та інших рухливих ігор. Планують відкрити спортивний об'єкт до кінця цього року. 

Нагадаємо, що облаштований спортивний майданчик у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ