Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У травні донори крові зможуть отримати безкоштовні квитки у театри та музеї

У травні донори крові зможуть отримати безкоштовні квитки у театри та музеї. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

Донори, які у травні здадуть кров у Львівському обласному центрі служби крові, зможуть отримати сертифікат на візит до одного з восьми обласних музеїв або театрів.

Після здачі крові донори зможуть безкоштовно відвідати музеї: Львівський історичний музей, Львівський музей історії релігії, Державний меморіальний музей Михайла Грушевського у Львові, Дім Франка, Історико-краєзнавчий музей у Винниках, Музей "Бойківщина" у Самборі, Державний історико-культурний заповідник "Тустань" та Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі".

В акції "Здавай кров – надихайся культурою!" беруть участь Львівська Національна Опера та Національний театр ім. Марії Заньковецької.

Усіх охочих здати кров запрошують приходити у робочі дні з 8:30 до 13:00 год за адресою: Львів, вул. Пекарська, 65. Сертифікати та квитки можна буде отримати в Центрі служби крові відразу після здачі крові.

В середньому за добу у центрі можуть прийняти 60-70 донорів. Донорам слід мати з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Донором може стати кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років, яка не має медичних та соціальних протипоказань. Напередодні та у день здачі варто обмежити вживання жирної, смаженої та молочної їжі. За 48 годин до донації не можна вживати алкоголь, а за дві години – палити. Лікарі закликають не приходити здавати кров, якщо відчуваєте нездужання.

Важливо: повторно здати кров особа може не раніше, аніж через 60 днів після попередньої процедури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ