Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

На Львівщині розпочав роботу ІІІ Форум місцевого розвитку

Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
1/6
Сьогодні, 21 червня, у місті Трускавець на Львівщині стартував ІІІ Форум місцевого розвитку. В межах події, що триватиме три дні, заплановано конференції, презентації та панельні дискусії за участі політиків та підприємців з України і сусідніх держав. Про це з місця події інформує кореспондентка Гал-інфо.

Головною метою щорічного Форуму є посилення співпраці між корпусом народних депутатів, представниками місцевого самоврядування, неурядових організацій та закордонних партнерів.

Як повідомив під час відкриття голова Львівської облради Олександр Ганущин, учасники ІІІ Форуму місцевого розвитку обговорюватимуть три стратегічні напрями:

– Інструменти забезпечення сталого розвитку Карпатського Єврорегіону.

– Можливості для підтримки регіонального та місцевого розвитку.

– Схід і Захід разом: регіональний вимір загальноукраїнської солідарності.

Цьогоріч організатори очікують понад 4 сотні гостей з 9 країн. Серед учасників та спікерів Форуму - голова ЛОДА Олег Синютка, нардеп Оксана Юринець, віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, голова Верховної Ради України Андрій Парубій та інші. 

Програма Форуму передбачає 21 дискусійну панель, в якій візьме участь 130 спікерів. Також запланований 31 супровідний захід.

В рамках першого дня роботи Форуму обговорюватимуть питання розвитку туризму у Карпатах, створення нацпарку «Трускавець», реформування місцевого самоврядування у регіональному вимірі, соціального підприємництва тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ