Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турці е-квиток буде швидше, ніж у Львові

Інвестор за власні кошти обладнає громадський транспорт валідаторами і запустить автобусну систему обліку оплати проїзду (АСОП).

Нагадаємо, 22 березня управління транспорту та зв’язку Львівської ОДА скерувало на погодження у Державну регуляторну службу України проект регуляторного акта “Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області”.

“Натомість інвестор буде отримувати певний відсоток від перевезень і таким чином заробляти, а це додаткові витрати, які ляжуть на плечі перевізників. Перевізники будуть сплачувати певний відсоток за користування системою обліку оплати проїзду, які функції будуть тоді у автостанцій, які також беруть певний відсоток або разовий заїзд з перевізників?”, – повідомив в коментарі Ділу Роман Думич, керівник “Тур-Авто”.

Перевізників п’ять років тому уже зобов’язали через тендери обов’язково встановити gps-трекери з обов’язковим підключенням до центральної диспетчерської служби, за що кожного місяця потрібно сплачувати кошти, як диспетчерській службі, так і компанії, що надає послуги з встановлення та моніторингу трекерів.

Львівщина буде пілотною областю в Україні з впровадження електронного квитка в  приміському та міжміському внутрішньо обласному автомобільному транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ