Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турці вшанували День пам’яті жертв політичних репресій

У неділю, 15 травня у місті Турка поминальною молитвою вшанували пам’ять жертв політичних репресій за участю керівництва району, міста, духовенства, представників усіх релігійних конфесій, громадських організацій, а також постраждалих від політичних репресій.

У цей день у Турці було приспущено Державні Прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, обмежено проведення розважальних заходів.

«Шлях нашого народу до волі, до єдності держави, до її незалежності є дуже тернистим, на цьому шляху поклали свої голови кращі сини і дочки України. Здобувши незалежність України, ми добре розуміємо, як треба її цінувати» - зазначив у своєму виступі голова райдержадміністрації Олександр Лабецький.

У цей день згадали про родини та людей, які були вивезені і знищені у сибірських таборах, на спеціальних поселеннях, про репресованих, які повернулись. Важливо, щоб кожен шанував пам’ять про жертви політичних репресій і робив все, аби таке більше в Україні не повторилось.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку жертв політичних репресій
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ