Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ВРУ не знайдеться 300 голосів за особливий статус Донбасу

Народний депутат від партії "Батьківщина" Ігор Луценко висловив переконання, що в українському парламенті не знайдеться 300 голосів за особливий статус Донбасу.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я впевнений, що в парламенті не знайдеться 300 голосів. Чим далі, тим менше їх буде, тому що всі усвідомлюють, наскільки це буде величезне зіткнення тектонічного типу в суспільстві, якщо, не дай Боже, наш парламент за це проголосує. Я б не дав і копійки за життя тих людей, які піднімуть руки за цю Конституцію, Конституцію поразки", - зауважив Ігор Луценко.

Нагадаємо, глава МЗС Франції Жан-Марк Еро заявив, що після встановлення режиму тиші у Донбасі офіційний Київ повинен почати реалізацію окремих пунктів мінських домовленостей, зокрема внести зміни в Конституцію України про особливий статус Донбасу, прийняти закон про проведення виборів на Донбасі і здійснити амністію бойовиків.

Як повідомлялося, згідно опитуванню, половина українців виступила проти надання Донбасу особливого статусу, при цьому підтримали таке рішення 22,7% респондентів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ