Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Всесвітній день Землі львівські студенти прибрали Святоюрську гору

Учора, 22 квітня, у Всесвітній День Землі волонтери львівських вищих навчальних закладів та бізнес-організацій за підтримки Львівської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги, екоклубу «Крила надії» за сприяння Львівської Архиєпархії УГКЦ, та за підтримки ВАТ «Концерн Галнафтогаз» взяли участь в акції «День Землі і Я», метою якої було впорядкування парку на Святоюрській горі навколо церкви св. Юра у Львові, -- повідомили Гал-info організатори.
Загалом участь у акції взяло понад 80 студентів кафедри екології та охорони навколишнього середовища ЛНУ «Львівська політехніка», представників екологічної ліги та екоклубу «Крила надії», а також працівників «Концерну Галнафтогаз». Усі учасники акції були поділені на сім команд, і прибирання було проведено у формі змагання. Переможці отримали призи від «Концерну Галнафтогаз» та Державного управління охорони навколишнього середовища у Львові та Львівській області.

За словами організатора акції Олени Самсоненко, з місця прибирання було вивезено дві автомашини побутового сміття, зібрано величезну кількість сухого гілля та чагарників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ