Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Винниках почався фестиваль дитячої естрадної пісні «На крилах дитинства»

Протягом трьох днів, 15, 16 та 17 вересня, у Винниках відбувається Всеукраїнський фестиваль естрадної пісні «На крилах дитинства», який присвячений 750-річчю Львова. Конкурсанти змагатимуться у п’яти вікових групах: від п’яти до 20 років. У неділю відбудеться гала-концерт у клубі «Галактика». Фестиваль проходить у рамках Програми розвитку творчості дітей та молоді за підтримки відділу роботи з молоддю – повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
 Учасниками конкурсу є юні вокалісти Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Дніпропетровської областей (понад 70 учасників).
 Цей захід популяризує українську дитячу естрадну пісню, також дає змогу дітям виявити свої вокальні здібності. Крім того, до роботи з дітьми залучаються висококваліфіковані спеціалісти: поети, композитори, співаки та аранжувальники.
 Фестиваль започатковано 1998 року у м. Винники. Зараз він має статус всеукраїнського. Фестиваль відрізняється від інших тим, що на ньому присутні автори пісень. Серед них поети – Анна Канич, Марія Людкевич, Анатолій Фіглюк, Віра Демцюх; композитори – Сергій Петросян, Юрій Саєнко, Анатолій Шепель, Михайло Жорняк. Засновниками фестивалю є Будинок дитячої та юнацької творчості м. Винники та ТзОВ Виробничо-технічна фірма «Друксервіс». Володарками гран-прі 1999, 2001 та 2004 років стали Андріана Рябець (м. Кам’янка-Бузька), Тетяна Лис (м. Червоноград), Тетяна Печенюк (м. Ковель). 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ