Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Винниках знову визнали результати виборів недійсними

20 квітня увечері Винниківська міська ТВК на своєму засіданні визнала результати виборів міського голови Винник та депутатів Винниківської міської ради недійсними. Це сталося після того, як на адресу ТВК повторно надійшла скарга кандидата на посаду міського голови Олега Матвіїшина, з вимогою визнати вибори міського голови недійсними, та скарга місцевого осередку СПУ визнати вибори депутатів Винниківської міської ради недійсними. Про це «Гал-info» повідомив новообраний депутат Винниківської міської ради Богдан Бень.
Він зазначив, що таке рішення Винниківської ТВК є дуже дивним, адже жодних нових аргументів про порушення, які на думку скаржників, мали місце під час виборів не було наведено. До того ж це питання було вже предметом розгляду у суді і Личаківський районний суд міста Львова 5 квітня підтвердив обрання міським головою Винник Теодора Гудзяка, а 6 квітня новообраних депутатів міської ради, згодом це рішення було підтверджено Апеляційним судом Львівської області. Богдан Бень відзначив некваліфіковану роботи Винниківської ТВК, яка, за його словами неодноразово порушувала закон, підтвердженням чого є ряд програних ТВК судових позовів. «Діями ТВК свідомо затягується початок роботи нового міського голови. А за цей час старий голова  міста Сергій Уваров та старий виконком активно працюють і закривають свої справи» — зазначив Богдан Бень.
Разом з тим Богдан Бень зазначив, що вони очікували такий розвиток подій і сьогодні буде подано новий позов у Личаківський суд на дії Винниківської ТВК, після чого ТВК вже у судовому порядку буде зобов’язано зареєструвати Теодора Гудзяка міським головою Винник та новообраних депутатів.
На виборах міського голови Винник Теодор Гудзяк набрав 1989 голосів мешканців міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ