Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Яворові планують збудувати сміттєзвалище не тільки для потреб Яворівського району, а й Львова

У Яворові планують збудувати полігон твердих побутових відходів не тільки для потреб Яворівського району, а й Львова. Про це „Гал-info” повідомив перший заступник начальника державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Стефан Татух.
За його словами, в Яворівському районі немає спеціально відведеного місця під полігон твердих побутових відходів, тому потрібно його збудувати з усіма відповідними процедурами – проінформувати громадськість про будівництва, надати інформацію про екологічні наслідки та інше. Зокрема, цей полігон може бути використаний і для потреб мешканців Львова. Для будівництва такого полігону планується відвести земельну ділянку площею 6-10 га.
Як повідомила прес-служба Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області з посиланням на протокол рішення „круглого столу” з питань наповнення Яворівського озера та його впливу на гідрологічний стан річки Шкло, Яворівській райдержадміністрації спільно з Яворівським ДГХП „Сірка” доручено розробити і погодити проект на будівництво полігону твердих побутових відходів для м. Новояворівська відповідно до вимог ДБН.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ