Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Запитові відкрили сучасний ігровий майданчик

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Як повідомили 20 серпня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, у селі Запитів Кам’янка-Бузького району дитячим мініфутбольним турніром відкрили сучасний спортивний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Мультифункціональний майданчик облаштували на території місцевої школи, в якій навчається майже 400 учнів.

“Цей майданчик призначений для занять з щонайменше шести ігрових видів спорту. Він перший такого типу у Запитові. Майданчик має спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання. Молодь у вільний час зможе на майданчику спробувати себе у волейболі, мініфутболі, баскетболі, великому тенісі. Словом, знайти щось своє зможе кожен. Такий майданчик - відмінна інвестиція у майбутнє громади”, - зауважив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Майданчик спорудили у межах програми “Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту”. Його вартість - понад 2 мільйони 600 тисяч гривень, з яких 1 мільйон 100 тисяч складає субвенція з державного бюджету, а решта - кошти місцевого. 

Усього за цією програмою на Львівщині спорудять 1️2️ таких майданчиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ