Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Жовківській РДА скорочують керівників

Роботу відділів Жовківської районної державної адміністрації було оптимізовано. Про це йдеться у №1 (137) газети “Прикордоння”.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації та розпорядження голови Жовківської РДА низку структурних підрозділів Жовківської РДА було об’єднано, а посади керівників – скорочено.

Так, відділ персоналу апарату об’єднано з юридичним відділом, а також додано повноваження щодо виявлення корупції. Відтак, у структурі Жовківської РДА з’явився сектор персоналу, юридичної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату.

Загальний відділ об’єднано з відділом інформаційної діяльності та комунікації, організаційної роботи у сектор документообігу, інформаційної діяльності та організаційної роботи.

Відділ культури і туризму та сектор молоді та спорту об’єднані у відділ культури, молоді та спорту. Його очолила Ольга Калиновська.

Відділ містобудування та архітектури, сектор житлово-комунального господарства, відділ агропромислового розвитку, відділ економічного розвитку та торгівлі об’єднано в управління містобудування, архітектури, житлового-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля. Його очолив Орест Цап.

Посади керівників з обслуговуючого персоналу скорочені, а замість сектору з питань цивільного захисту працюватиме лише головний спеціаліст з питань цивільного захисту.

Сектор державної реєстрації роз’єднано на державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та державного реєстратора юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ