Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відбудеться бізнес-форум

13 жовтня у місті Жовква відбудеться бізнес-форум «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів. Львівщина». Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Форум стане частиною серії заходів, які проводяться в різних областях України та складатиметься з двох тематичних сесій, де провідні експерти розкриють важливі аспекти жіночого лідерства й підприємництва.

«Цей форум є важливим кроком у підтримці жіночого та сімейного бізнесу розширенні можливостей для жінок-підприємниць у нашому регіоні. Впевнений, що ця подія принесе позитивні зміни для бізнес-клімату нашої громади та всієї Львівщини», – зазначає Марія Малачівська, перша заступниця міського голови Жовкви.

У першій сесії «Жінки в політиці та органах влади» спікерки форуму обговорять роль та внесок жінок у сучасну політику та громадське управління, а також висвітлять ключові аспекти забезпечення рівних можливостей для жінок у сфері прийняття стратегічних рішень, що сприяють соціальній та економічній стабільності. Друга сесія «Кращі практики ведення бізнесу під час війни» буде присвячена обговоренню викликів, з якими стикається бізнес в умовах війни. Досвідчені підприємиці та експертки поділяться успішними стратегіями адаптації та стійкості, а також нададуть інноваційні рішення, які допоможуть підтримувати та розвивати бізнеси в теперішніх обставинах.

«Цей форум об'єднає жінок-лідерок для обміну ідеями та вивчення нових стратегій управління бізнесом. Приєднуйтесь до цієї надзвичайно корисної події та спільно з нами прокладайте свій шлях до успіху», – запрошує до участі Ганна Крисюк, президентка «Business Woman Club».

Під час заходу учасники матимуть змогу поставити запитання спікерам та взяти участь у панельних дискусіях. Організатором події є міжнародне об'єднання «Business Woman Club» за підтримки Жовківської міської ради та Львівської обласної військової адміністрації.

Участь у форумі безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація за посиланням. У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення.

Контактна особа для ЗМІ: + 380 (95) 056 91 80 - Тетяна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ